Huisregels

Neem steeds uw ID-kaart mee als u op consultatie komt.

1 afspraak is bedoeld voor 1 patiënt; indien u graag heeft dat meerdere personen geraadpleegd worden door uw arts, moet u dus meerdere afspraken inboeken.

Gezien de kleine wachtzaal vragen wij u om het aantal begeleidende personen te beperken. Meegekomen kinderen die niet moeten gezien worden kunnen (op eigen verantwoordelijkheid) in de wachtzaal blijven spelen

Wij vragen om fietsen buiten te stallen ( U-parking voorzien) en buggies op de aangewezen plaats in de gang te parkeren (dus niet binnen in de wachtzaal).

We herinneren er u aan dat de hele wijk blauwe zone is en er dus een parkeerschijf moet gezet worden (aan te passen om de 2 uur)

Geef bij het inboeken van een raadpleging - zowel online als telefonisch door de praktijkassistente -  steeds de reden waarvoor u komt.

Annuleren: indien u de ingeboekte afspraak toch niet kunt halen, vragen wij u om deze af te bellen op ons algemeen nummer of op de noodgsm buiten de beluren.

Indien u op consultatie gaat bij een specialist vraag dan voorafgaand advies bij uw huisarts en neem een verwijsbrief mee. Vermeld altijd de coördinaten van uw huisarts bij specialisten bezoek zodat verslagen correct worden doorgestuurd.

In het praktijkgebouw zijn dieren niet toegestaan. Roken is er verboden. We vragen ook om er niet te eten.

Bedragen van 1€ kunnen niet met bancontact betaald worden en betaling met kredietkaart is niet mogelijk.