Lees dit eerst!

Raadplegingen zijn uitsluitend op afspraak en voor patiënten gekend in onze praktijk.

Hoe maakt u een afspraak?

U kan enkel een afspraak maken als u reeds patiënt bent in onze praktijk of bij Patio.
Bij voorkeur boekt u zelf een afspraak online. Klik hiervoor op bovenstaande blauwe balk "maak een afspraak"
U kan ook bellen met onze praktijkassistente om een afspraak te maken. Dit kan tussen 8 en 10 uur, tussen 12 en 13 uur en tussen 15 en 16 uur. Geef dan alle nuttige informatie (telefoon, korte probleemomschrijving, ...) aan de praktijkassistente (eveneens geboden door beroepsgeheim). 

Is het dringend?

Elke dag zijn er plaatsen gereserveerd voor dringende gevallen en acuut zieke patiënten. Het zijn kortere consulten (15 minuten). 
Als u online geen plaats vindt en u hebt een dringend probleem kan u tussen 8 en 19 uur terecht op ons noodnummer 0468/33.36.77. De assistente zoekt dan met u en de artsen naar een oplossing.

Verhinderd?

Als u niet op uw voorziene afspraak kan komen dan moet u deze annuleren zodat iemand anders in uw plaats geholpen kan worden. 
U kunt zowel online als telefonisch annuleren. 

Volzet?

  • Het is mogelijk dat u niet de dag zelf bij de arts van uw keuze terechtkan. Dan kan u een afspraak maken bij een andere arts uit onze praktijk of bij een collega van groepspraktijk "Patio" of via 02/425.37.81.

Horizon en Patio vormen een netwerk: de artsen die daar werken hebben ook toegang tot uw elektronisch dossier en de voordelen van het GMD (globaal medisch dossier) zijn er ook van toepassing.
Deze praktijk bevindt zich op wandelafstand van ons praktijk: Bonaventurestraat 13 - 1090 Jette.

Patiënten kunnen online een afspraak maken of telefonisch 02/889.01.50 (telesecretariaat)