Maak een afspraak

U kan enkel een afspraak maken als u reeds gekend bent in onze praktijk of bij Patio. Bij voorkeur boekt u uw afspraak online. Klik hiervoor op deze blauwe balk "maak een afspraak". U kan ook bellen met onze praktijkassistente om een afspraak te maken. Dit kan tussen 8 en 13 uur en tussen 15 en 16 uur 02/310.86.42. Geef dan alle nuttige informatie (telfoonnumer, korte probleemomschrijving, ..) De praktijkassistente is eveneens gebonden door het beroepsgeheim.

Elke dag zijn er plaatsen gereserveerd voor dringende gevallen en acuut zieke patienten. Als u online geen plaats vindt en u hebt een dringend probleem kan u tussen 8 en 19 uur terecht op ons noodnummer 0468/33.36.77. De assistente zoekt dan met u en de artsen naar een oplossing.

Als u niet op uwvoorziene afspraak kan komen dan moet u deze annuleren zodat iemand anders in uw plaats geholpen kan worden. U kan zowel online als telefonisch annuleren.

Het kan gebeuren dat u niet de dag zelf bij de arts van uw keuze terechtkan. Dan kan u een afspraak maken bij een andere arts uit onze praktijk of bij een collega van groepspraktijk Patioou via 02/425.37.81. Horizon en Patio vormen een netwerk: elke arts heeft er toegang tot uw dossier en de voordelen van het GMD (globaal medisch dossier) zijn er ook van toepassing.
Patio bevindt zich vlakbij in de Bonaventurestraat 13 - 1090 Jette.

U kan zich ook wenden tot groepspratkijk Spectrum, vlakbij Simonis op de Leopold-II-laan  272 - 1081 Koekelberg. U kan een afspraak online boeken of telefonisch op 02/889.01.50 (telesecretariaat)

Online afspraken worden geboekt via www.afspraken.be. U kan er ook voor andere leden van uw gezin een afspraak maken. U krijgt steeds een mail ter bevestiging. Als u problemen heeft om de afspraak online te boeken dan belt u best onze assistente. Enkel patiënten die gekend zijn in onze praktijk kunnen online een afspraak maken.