top of page

WIE ZIJN WE?
 

Dr. Frederik Dekock

Ik studeerde in septembre 2019  af aan de  KU Leuven. Heel snel koos ik voor mijn verdere opleiding tot huisarts voor de grote steden: eerst Brussel (praktijk Horizon) nadien Antwerpen. Ik heb interesse voor de veelheid aan medische problemen en het contact met de patiënt . In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport want ik ben ervan overtuigd dat bewegen aan de basis ligt van een goede fysieke en mentale gezondheid.


Dr. Tine Dusauchoit

Ik ben geboren in 1959 en ben sinds 2007 huisarts in Jette. Sinds 2014 ben ik ook praktijkopleider (opleiding van jonge artsen). Er zijn veel aspecten die mij als huisarts interesseren, maar ik ben vooral geïnteresseerd in prenatale zorg, palliatieve zorg en zorgplanning voor ouderen. De ontmoeting met patiënten - met alle verschillen in context, taal, relatie met ziekte en tegenspoed - blijft voor mij een bron van verbazing, inspiratie en voldoening.

 

Dr. Vincent Janssens

Ik ben geboren in 1959 en ben sinds 2009 huisarts in Jette. Opleiding: algemene geneeskunde, tropische geneeskunde en gezondheidszorg managementsystemen. Vorige professionele ervaring: 20 jaar bij Artsen Zonder Grenzen (veld en op het hoofdkantoor) en aidsproject management in Afrika. Als huisarts, zou ik patiënten willen helpen om een deel van hun problemen op te lossen. Ik heb een specifieke interesse in kleine chirurgie en begeleiden van mensen die willen stoppen met roken. Elke individuele patiënt met een specifieke probleem is een uitdaging met een gezamelijk succes. (1-07747-20-004)

 

Dr. Dounia Logdali

Ik ben geboren in 1990 in Brussel en werk sinds 2017 als huisarts in Jette. Mijn opleiding geneeskunde heb ik voltooid op de Vrije Universiteit Brussel waar ik nu als docent werk. Het is fijn werken als huisarts vanwege de diversiteit in patiënten en pathologie waarmee ik in contact kom. Ik heb echter een bijzondere interesse in de gynaecologie en pediatrie. Dagelijks patiënten helpen bij het identificeren van problemen en samen zoeken naar oplossingen houden het voor mij boeiend. (1-99756-64-004)

 

Dr. Nathalie Vanbeylen

Ik ben geboren in 1977 en werk sinds 2002 als huisarts in Jette. Ik heb een opleiding als coordinerend en raadgevend arts gevolgd en werk in die hoedanigheid in WZC Warlandis. Eén van mijn speciale interesses is de psychiatrische zorg, daarom ben ik ook actief in het Brussels netwerk geestelijke gezondheidszorg en werk ik als huisarts in PVT Thuis. Al woon ik niet meer in Brussel, ik ben er geboren en ik hou van de mensen van deze stad, zo divers en interessant. Nergens is het zo boeiend en uitdagend als huisarts te werken als hier. (1-76436-07-004)

bottom of page